Tel/Fax: 021 741 792
Mobitel: 091 515 7229
E-mail: villamarinesa@gmail.com
 • APARTMANI

  Izaberite jedan od šest apartmana!

  naši apartmani su idealno mjesto za odmor prije svega, ali i za sve koji traže aktivan odmor i zabavno ljetovanje. Apartmani imaju vlastitu terasu ili balkon. Pogled se pruža na Paklinske otoke i zalazak sunca.

 • Pozicija

  Blizina mora, blizina centra

  udaljenost je 130 m od mora, od glavnog gradskog trga ima 10 minuta šetnjom promenadom uz more, 150 m od prve plaže, supermarketa 50 m, a od benzinske postaje 100 m. u blizini se nalaze restorani, te mnogobrojni sadržaji.

 • Hvar

  2726 sunčanih sati u godini

  jedan od deset najljepših otoka svijeta je prikladnim položajem i podnebljem preodređen za zimsko lječilište i ljetno boravište turista. Začeci Hvarskog turizma sežu u daleku 1868 godinu. Grad Hvar je dobitnik mnogobrojnih turističkih nagrada

smještaj

Bukirajte već danas


O nama


Villa Marinesa je smještena na jedom od njaljepših položaja u gradu Hvaru, te ima pogled na luku i predivan zalazak sunca. Udaljenost je 150 m od prve plaže, supermarketa 50 m, a od benzinske postaje 100 m.
Od glavnog gradskog trga udaljena je 10 minuta šetnjom promenadom uz more. Apartmani su opremljeni sa SAT TV, klimom i besplatnim WiFi. U pozadini kuće samo za goste - "tropical garden", "breakfast-grill" terasa. Naša obitelj govori engleski, njemački i talijanski. Privatni parking za 6 automobila u hladu.